Cautare

4410 de rezultate pentru "hristache ion" (3.49 secunde)
Fostul presedintele al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca. ... Ion Iliescu a declarat la Realitatea FM ca l-ar fi lasat in viata pe Nicolae Ceausescu.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, este de parere ca dialogul politic dintre PSD si PNL, constructiv, permanent, ar putea pune bazele unei platforme comune de guvernare, in perspectiva, dupa viitoarele alegeri.
"1 Decembrie, cea mai indicata sa fie considerata ziua noastra nationala" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a declarat pentru Jurnalul National ca 1 Decembrie este cea mai potrivita data pentru a sarbatori ziua nationala a Romaniei si nu crede ca este nevoie de un alt criteriu sau alt moment al istoriei nationale pentru a marca aceasta zi.
Fostul lider al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Traian Basescu il ataca pe el pentru ca lumea sa uite de adevaratele probleme legate de criza economica si salarii.
Ion Iliescu spune ca propunerea sefului statului privind finantarea campaniilor "e de luat in seama" Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, afirma ca este "de luat in seama" propunerea sefului statului cu privire la finantarea campaniilor electorale, dar precizeaza ca trebuie vazut daca bugetul tarii poate suporta o asemenea "povara".
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
Frontul Salvarii Nationale (FSN) a beneficiat de sprijinul diplomatic si de simpatia SUA la inceputul anilor 90, imediat dupa Revolutie, deoarece FSN era unica forta politica ce putea pune Romania pe calea unei democratii autentice, dezvaluie fostul presedinte Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
L-am citat pe Ion Iliescu, de regula socotit de multa lume ca fiind un "necitabil". ... In primul rand pentru ca si Ion Ilescu a fost printre cei care la un moment dat sustineau politica la asteptare. ... Cu vremea, si Ion Iliescu, si PSD au renuntat la aceasta filosofie.
Miercuri, 4 mai 2011, orele 13:30, la sediul Senatului - Sala Constantin Stere, domnul Ion ILIESCU, fost Presedinte al Romaniei, presedinte de onoare al PSD va sustine o PREZENTARE DE CARTE. ... Ion Iliescu ; ... Autor Lester Brown - prefata Ion Iliescu ; ... Cuvant inainte, Ion Iliescu.
"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".
Ion Iliescu: Basescu are o mentalitatea a la Ceausescu Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a comentat declaratia actualului presedinte, care, in cadrul unui interviu televizat sustinea ca "in stat exista trei puteri, executiva, legislativa si judecatoreasca.
Ion Iliescu: USL poate sa piarda alegerile chiar nespargandu-se Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare, insa a afirmat ca aceasta poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza "asa cum trebuie".
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Ion Iliescu pentru Gandul:
Nu eu am fost inventatorul Revolutiei Romane Ion Iliescu a declarat ca nu este responsabil de evenimentele din 89 si ca nu a inventat el revolutia. ... Ion Iliescu a rememorat momentul in care ainceput Revolutia din 89, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Ion Iliescu:
google-analytics.com